Search
Close this search box.
Estetika

Dogovorite se za termin

ali nas pokličite

Botox

Botox ali botulinski toksin se uporablja pri estetskih posegih, vendar ima v medicini tudi druge namene, od lajšanja migrene do korekcije škiljenja.

Estetika in estetski tretmaji obraza Botox se uporablja za odpravljanje manjših nepravilnosti, kot so gube na čelu ali okrog oči. Botox bo zmanjšal aktivnost mišic prizadetega območja ter se bodo tako gube postopoma zmanjšale, koža pa zategnila.

Čeprav se rezultati terapije z botoxom pojavijo že po 48 urah, ko boste začeli opažati gladkost površine prizadete cone, so ti učinki kratkotrajni. Zato je terapijo potrebno ponoviti glede na indikacijo specialista, običajno pa je to vsakih šest mesecev.

Dermalna polnila (hialuron)

Vse pogosteje uporabljena metoda za ravnanje gub, hialuronska polnila so enostavna za uporabo, postopek je skoraj brez bolečin ter so popolnoma biokompatibilna in razgradljiva.

Dermalna polnila se uporabljajo predvsem za zapolnjevanje gub na vseh predelih obraza, pomagajo pa definirati konture obraza, delujejo pa lahko tudi kot lifting tretmaji in se uporabljajo za povečanje ustnic.

Hialuronska kislina je naravna snov, ki jo najdete v naših telesih, oziroma v koži, ki pa se s staranjem postopoma izgublja. Zato je nadomestek z dermalnim polnilom postopek, ki koži vrača njeno naravno sestavino ter spodbuja tvorbo kolagena, katerega koža prav tako izgublja, pomemben pa je za njeno elastičnost. Po prvem posegu se polnila lahko ponovno uporabijo čez eno leto zato, da lahko dopolnimo in korigiramo nastale spremembe.

estetika

Morda vas bo zanimalo

IMPLANTOLOGIJA

riviera dent

ORTODONTIJA

konzervativa
preventiva

PREVENTIVA I
KONZERVATIVA

teddy

OTROŠKA
STOMATOLOGIJA

riviera dent - negative

POGLEJ VSE

Riviera