Search
Close this search box.

Dermalna polnila

Koža s staranjem izgubi elastičnost, kolagen, podkožno maščobo, bistveno se zmanjša tudi količina hialuronske kisline in njenih receptorjev v koži. Posledično lice izgubi volumen in nastanejo gube, zato upočasnjevanje in povrnitev njene izgube veljata za ključna dejavnika v prevenciji krhkosti in občutljivosti kože.

Hialuronska kislina je snov, ki jo proizvaja človeški organizem. V procesu staranja kože je odgovorna za njeno elastičnost in podporno funkcijo. Pomaga pri ohranjanju kolagena, povečanju vlage, elastičnosti in fleksibilnosti.

Glavna sestavina dermalnih polnil, ki jih uporabljamo, je hialuronska kislina, ki je v kozmetiki zelo popularna zaradi svoje sposobnosti vezave vode.

Dermalna polnila služijo za vračanje izgubljenega volumna, zapolnjevanje gub in brazgotin ter polnjenje ustnic in ličnic, prav tako vplivajo na regeneracijo in nastajanje novega kolagena.

Rezultat je viden takoj, vendar se bo dva tedna po tretmaju hialuron sam porazdelil in dal svoj polni učinek. Hialuronska polnila se s časom razgradijo, učinek pa traja do enega leta, odvisno od osebe do osebe. Kot stranski učinek je možna alergijska reakcija, ki je zelo redka.

Pri samem tretmaju obstaja zelo majhen občutek bolečine, ki je še dodatno zmanjšan z uporabo novih generacij hialuronskih polnil, ki v sebi vsebujejo zelo majhno dozo lidokaina.

Prednosti dermalnih polnil so številne: hitrost samega posega, neposredno vidni rezultati, enostavna uporaba, kompatibilnost in biološka razgradnja v koži, ne ogrožajo narave obraza in mimike ter, kar je zelo pomembno, prijajo naši koži.

Dogovorite se za termin

ali nas pokličite na telefonsko številko:

Dogovorite se za termin

ali nas pokličite na telefonsko številko:

Riviera